Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
20,0 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
У Вінниці продовжуються весняні прибирання в рамках акції “За чисте довкілля”
28 березня 2023, 23:34
У Вінниці продовжуються весняні прибирання в рамках акції “За чисте довкілля”

Вінниця продовжує готуватись до теплого сезону. Вінничани та гості міста виходять на вулиці, аби взяти участь у акції “За чисте довкілля” та зробити власний вклад у покращення стану міста.

У вихідні прибирання також продовжуються. Цими днями до акції доєднався й депутат партії “Українська стратегія Гройсмана” Олександр Мельник. Він разом із мешканцями 1-го округу та командою “Українська Стратегія Молодь – Вінниччина” наводили лад біля річки Дьогтянець.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 3 человека, на открытом воздухе и дерево

Возможно, это изображение 9 человек, люди стоят и на открытом воздухе

 

Чого ми тільки не знаходили на схилах та на дні річки – пляшки, арматура, гума, пластик, пакети… – сказав Олександр Мельник, закликаючи вінничан долучатись до ініціативи з прибирання локацій міста.

Крім того, він повідомив, що буде проведений благоустрій даної зони: встановлені лавочки, урни, освітлення, будуть вимощені доріжки.

 

Пригріло сонечко, зійшли сніги, настав час навести лад у своєму дворі, на своїй вулиці, у своєму місті! – з таким коментарем до акції приєднались й Дмитро Чаленко та Алла Власюк, депутати партії “Українська стратегія Гройсмана”.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 1 человек, на открытом воздухе и дерево

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухе

 

Дмитро Чаленко та Алла Власюк зазначили, що вже не перший рік беруть участь в ініціативі “За чисте довкілля”. Цього року вони разом мешканцями прилеглих територій та релігійною громадою зробили генеральне прибирання в районі Олієжиру біля озера по вулиці Чумацькій.

Прибирання було проведено за підтримки Промислової група ViOil і депутатів Дмитра Чаленка та Алли Власюк. За словами депутатів, вони окрім практичної також надали організаційну допомогу – пакети для сміття , граблі, рукавиці.

Щиро дякуємо усім, хто долучився та плідно попрацював! – подякували учасникам на свої сторінці Фейсбук.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар