Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
07 травня 2024
19,6 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Голубці у банках та домашня випічка - як калинівчани піклуються про захисників
20 лютого 2024, 18:05
Голубці у банках та домашня випічка - як калинівчани піклуються про захисників

Жителі Калинівської громади стали надійним тилом для українських захисників. Починаючи з перших днів війни й до цього часу у навчальних закладах громади, закладах культури, у старостинських округах працюють "гарячі цехи" з виготовлення смачних гостинців для армійців, окопних свічок, плетіння захисних сіток, заготівлі квашених овочів тощо.

За майже два роки талановиті господині удосконалили свої знання та вміння з виготовлення в домашніх умовах згущеного молока, м'ясних консервів, бутербродного сала, каші та навіть голубців у банках та кров'янки. А своїми пиріжками, печивом, струдлями, рулетами можуть конкурувати із пекарями професійних пекарень.

Майже кожен старостинський округ нашої громади вже має свій рецепт енергетичних сумішей, які додають сили українським армійцям. А наші діти вже добре знають як виготовити окопні свічки, запальнички, маскувальні свічки, - зазначають в Калинівській міській раді.Голубці у банках та домашня випічка - як калинівчани піклуються про захисників

За майже два роки війни працівники культури та небайдужі калинівчани сплели десятки метрів захисних сіток, які оберігають військових. А калинівські умільці вже мають свої секрети з виготовлення найкращих пічок-буржуйок.

Україна незламна й незламні люди, які роблять все можливе для наближення Перемоги.

Я завжди пишався і буду пишатися жителями нашої громади, їх працелюбством, щирістю, щедрістю, вмінням прийти на допомогу та поділитися останнім із ближнім, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Вдячний усім, хто впродовж усіх двох років війни, допомагає військовим, робить свій вагомий внесок у нашу спільну Перемогу. Наша сила у єдності та згуртованості й жодному ворогові не здолати нас.

Голубці у банках та домашня випічка - як калинівчани піклуються про захисниківГолубці у банках та домашня випічка - як калинівчани піклуються про захисників

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар