Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
19,8 °C
переменная облачность

Новини

Вінниця
Для дітей анонсували творчий проєкт «Твоя казка про Вінницю»
18 грудня 2023, 19:33
Для дітей анонсували творчий проєкт  «Твоя казка про Вінницю»

У Вінниці розпочнеться унікальний творчий проєкт для маленьких відвідувачів – “Твоя казка про Вінницю”. Захід відбудеться 20 грудня о 15:30 в туристичному хабі Visit Vinnytsia, розташованому за адресою Соборна, 89. Участь у заході 230 гривень, у вартість якої включає не лише участь, а й всі необхідні матеріали для творчості.

Головний акцент заходу – це казкотерапія для дітей віком 7-12 років. Казкарка Світлана Омельницька, занурить учасників не лише у цікаві  розповіді, а й відкриє дітям світ творчості та фантазії. Казкотерапія відома своєю здатністю полегшувати стрес та тривожність, а також сприяти повноцінному розвитку малечі.

Під час заходу діти також матимуть можливість взяти участь у майстер-класі з сухого валяння, який проведе відома вінницька майстриня Олександра Вдовиченко. Кожен учасник створить своє неповторне виробництво – чарівні сердечка-магнітики “I love Vinnytsia”.

Не пропустіть цей унікальний захід, який об’єднає творчість, казковий світ та розвиток дитячих здібностей! Реєстрація обов’язкова, тому бажаючим рекомендується негайно звертатися до організаторів.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар