Справочник твоего города
это бесплатно и эффективно!
Рус
19 мая 2024
19,1 °C
небольшая облачность

Новости

Вінниця
Для дітей анонсували творчий проєкт «Твоя казка про Вінницю»
18 декабря 2023, 19:33
Для дітей анонсували творчий проєкт  «Твоя казка про Вінницю»

У Вінниці розпочнеться унікальний творчий проєкт для маленьких відвідувачів – “Твоя казка про Вінницю”. Захід відбудеться 20 грудня о 15:30 в туристичному хабі Visit Vinnytsia, розташованому за адресою Соборна, 89. Участь у заході 230 гривень, у вартість якої включає не лише участь, а й всі необхідні матеріали для творчості.

Головний акцент заходу – це казкотерапія для дітей віком 7-12 років. Казкарка Світлана Омельницька, занурить учасників не лише у цікаві  розповіді, а й відкриє дітям світ творчості та фантазії. Казкотерапія відома своєю здатністю полегшувати стрес та тривожність, а також сприяти повноцінному розвитку малечі.

Під час заходу діти також матимуть можливість взяти участь у майстер-класі з сухого валяння, який проведе відома вінницька майстриня Олександра Вдовиченко. Кожен учасник створить своє неповторне виробництво – чарівні сердечка-магнітики “I love Vinnytsia”.

Не пропустіть цей унікальний захід, який об’єднає творчість, казковий світ та розвиток дитячих здібностей! Реєстрація обов’язкова, тому бажаючим рекомендується негайно звертатися до організаторів.

Фото и видео
Комментарии: 0
Добавить комментарий

Добавить комментарий