Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
30 квітня 2024
17,9 °C
ясно

Новини

Вінниця
Діти захисників з Вінниччини приїхали з відпочинку в Закарпатті
31 жовтня 2023, 13:34
Діти захисників з Вінниччини приїхали з відпочинку в Закарпатті

Два тижні діти учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та діти загиблих ветеранів, захисників і захисниць відпочивали в дитячому таборі на Закарпатті.

220 юнаків і дівчат із Вінницького, Гайсинського, Жмеринського, Могилів-Подільського районів, міст: Жмеринка, Хмільник, Козятин та Могилів-Подільський насолоджувались чудовою подорожжю.

«Відпочинок організовано за рахунок коштів обласного бюджету в рамках Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на 2022-2026 роки, а також Всеукраїнської програми з підтримки ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською», – йдеться у повідомленні.

Юні вінничани отримали незабутні враження не лише від дивовижної природи осінніх Карпат, а й від екскурсій старовинними замками, участі у квестах та іграх на свіжому повітрі, цікавих майстер-класах і конкурсах.

«Вдячні нашим захисникам і захисницям, які крок за кроком наближають нашу Перемогу заради майбутнього дітей», – нагадали в ОВА.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар