Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
26 квітня 2024
8,1 °C
небольшой дождь

Статті

ТАЄМНА ГРА СВІТОВИХ ЕЛІТ
27 лютого 2013, 00:00
ТАЄМНА ГРА СВІТОВИХ ЕЛІТ
Нещодавно в прямому ефірі дав інтерв’ю директор Центру російських досліджень МосДУ академік міжнародної академії Андрій Фурсов. Він дав блискучий аналіз таємних пружин, котрі скеровують сучасну геополітику.
Оцінюючи останні вибори в США і переобрання президента Обами, Фурсов заявив, що слід очікувати посилення тиску на Росію та Сирію, де проти уряду Асада воюють найманці, підготовлені західними спецслужбами. Він також зазначив, що президенти США не є самостійними фігурами, а, зазвичай, виконують накази верхівки фінансово-промислового капіталу. Спроба вести власну політику закінчилась для президента США Джона Кеннеді та його клану трагічно і нагадувала скоріше публічну страту. За перші десять років двадцять першого століття правління неоконсерваторів за президентства Буша Америка «перенапружилась» і перейшла «від встановлення нового порядку» до політики «керованого хаосу» – головну роль в цьому процесі будуть грати ісламісти. В цьому випадку Ізраїль, як міжнародний жандарм на Близькому Сході, вже не потрібен, тому що консолідує і об’єднує арабів проти себе. Андрій Фурсов відзначив зростання ролі Німеччини, якій дозволили критику Ізраїля в його політиці щодо Ірану. Мається на увазі дуже гострий вірш нобелевського лауреата Гюнтера Грасса, колишнього вояка СС, опублікований майже одночасно в «Нью-Йорк Таймс» і провідних газетах Європи. Критика політики Ізраїля, опублікована німцем, означає, що такі рішення приймаються на дуже високому рівні наднаціональних еліт світу. Це також означає, що світові правлячі еліти організовані не за національним принципом, а відповідно до фінансових інтересів міжнародних корпорацій.
Їм можуть і повинні протистояти об’єднані зусилля національно-патріотичних сил, але самостійну роль у цьому може собі дозволити хіба що Китай. Захід став правити світом не тому, що в нього була більш розвинута промисловість, а через формування наднаціональних еліт, що тривало кілька століть. Почалося все з Венеціанської республіки, куди втекла верхівка розгромленої князем Святославом Хозарії. Потім вони перебралися до Голландії, де влаштували революцію, а пізніше – до Англії за Георга Восьмого. Величезну роль у формуванні наднаціональних еліт відіграли масонські ложі Великобританії, які сповідували принцип патріотизму та націоналізму і підготували той людський матеріал, який сьогодні відіграє провідну роль у світі.
Андрій Фурсов підкреслив, що цю стратегію варто наслідувати й іншим країнам. Протиріччя капіталізму не могли бути вирішені на національному рівні. Монополіям потрібно було приходити в іншу країну, порушувати і свої, і чужі закони, а це можна було зробити лише на наднаціональному рівні. Тому й були створені неомасонські утворення: «Римський клуб», «Рада з міжнародних відносин», «Більдербергська група», «Тристороння комісія» та інші. Власниками цих організацій є сімейства Рокфеллерів, Барухів, Ротшильдів, які володіють трильйонами доларів. Знаковими, в цьому контексті, є події і для України, коли зятя Кучми, мільярдера Віктора Пінчука, запросили на засідання Більдербергської групи. Це означає, що наднаціональний фінансовий спрут вже запустив свої щупальця і до нашої держави.
Ще однією проблемою для наднаціональних еліт є постійне зростання чисельності населення в таких країнах як Індія, Китай, Бразилія, африканські держави. Люди, що існують на межі виживання, рано чи пізно хлинуть туди, де кращі умови. Є дані, що в Африці вже є випадки людожерства. За оцінками 2002 року, бідних людей у світі вже понад один мільярд. Не думаю, що наші громадяни зрадіють, коли Україну заполонять азіати чи африканці. Тому стримування міграційних процесів для нашого народу є абсолютно правильною політикою.
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар