Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
20 квітня 2024
12,3 °C
небольшой дождь

Статті

НА СТОРОЖІ ТЕПЛА ТА ЗАТИШКУ ВАШОЇ ОСЕЛІ
15 листопада 2012, 00:00
НА СТОРОЖІ ТЕПЛА ТА ЗАТИШКУ ВАШОЇ ОСЕЛІ

Раціональне використання тепла – це одне з найважливіших завдань у морозний зимовий день. А оскільки перший сніг може випасти ще в середині листопада і, не дочекавшись початку зими, вкрити пухнастою холодною ковдрою все навколо, то ця проблема стає актуальною саме зараз.
На сьогодні існує безліч способів обігріву та утеплення житла, але основним завданням стає його економне використання. З точки зору енергозбереження, краще зводити будинки без вікон (адже при відповідній теплоізоляції стін та стелі, основним джерелом холодного повітря залишаються вікна та двері). Проте, у такому герметичному «бункері» навряд чи буде затишно!
Саме тому, треба звести до мінімуму втрати тепла через шпарини у вікнах та дверях. Для багатьох власників житла зі старими дерев’яними вікнами ця процедура є дуже важкою та затратною. Чого тільки варта щорічна робота по утрамбовуванню поролону, шматків газет чи вати у щілини, а далі - приготування розчину для обклеювання… Навіть спростивши собі завдання скотчем, навряд чи весною отримаємо втішний результат з обдертою фарбою на вікнах. Крім того, ця клопітка праця лише на 50% утепляє дерев’яні конструкції. І, на превеликий жаль, іноді через тиждень-другий такі дії знову доводиться повторювати.

Звісно, не існує абсолютно ідеальних вікон. Але ефективніше було б використовувати сучасні технології, котрі значно краще зберігають тепло у вашому будинку і при цьому не створюють ефект «сауни» в кімнаті. Завдяки потужній системі ущільнення, з таких вікон «не дме». А їхня багатокамерна будова забезпечує оптимальний рівень теплоізоляції. Що стосується приватних будинків, то невід’ємним питанням залишається раціональне використання природного газу та електроенергії при якнайменших грошових затратах. Відповідь проста: якісні вікна – це вже заощадження! Адже витрати знижуються за рахунок гарної теплоізоляції.

Окрім цього, металопластикові вікна забезпечують відмінну звукоізоляцію. Часті головні болі, дратівливість, пасивність турбують щодня і майже кожного, а от міцними нервами не всі можуть похвалитися. Це все результат надмірного гамору за вікном. Чи відомо вам, що рекомендований максимальний рівень шуму для сну — це 25-30 дБ і 35-50 дБ для роботи? Але дуже часто ця цифра дорівнює 70 і вище дБ, а у промисловій зоні вона взагалі перевищує норми в 2-3 рази (90 дБ)! Знизити надмірний рівень шуму у вашій квартирі чи будинку, надійно захистити від сторонніх шумів, гулу машин і звуків вулиці допоможе лише вікно єврокласу, вироблене з якісного металопластику, що поглинає від 30 до 45 дБ зовнішнього шуму. Звісно, про якість треба судити з досвіду. Так, на ринку України, металопластикові конструкції доступні вже понад 15 років, і багато кому вже відомі, а за кордоном з’явилися такі профілі ще з середини ХХ століття. Отже, перевірені часом, ці вікна можуть гарантувати вам не лише якість та комфорт, а й безпеку для здоров’я, адже під час виготовлення профілю провідними фірмами використовується лише безсвинцева основа. Хоча, краще не сто разів почути, а один раз переконатись, встановивши якісні вікна та в повній мірі насолоджуватися теплом та затишком власної оселі.

А замовити високоякісні металопластикові вікна і двері та отримати кваліфіковану консультацію щодо їх вибору та установки ви завжди зможете за тел.: (0432) 69-41-52, (098) 302-29-20.

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар