Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 березня 2024
15,1 °C
небольшой дождь

Статті

МЕДОВИЙ МІСЯЦЬ
05 грудня 2012, 00:00
МЕДОВИЙ МІСЯЦЬ

Медовий місяць - це найсолодший і найпрекрасніший (райський) період у житті молодят! За традицією саме з нього наречені повинні починати своє спільне життя.

Наші предки у цей післявесільний період (протягом одного місячного місяця) пили спеціально приготований медовий напій. Згідно з повір’ям, чарівне питво зміцнювало здоров’я. А зараз, багато пар відносяться до медового місяця як до дорогої забави, зовсім забуваючи при цьому про чарівний світ романтики і про прекрасний стан душі, під час відпочинку удвох. Звичайно, куди вирушити у весільну подорож - залежить від смаку і переваг молодят, від часу відведеного для весільної подорожі і, звісно ж, від фінансів. Але зовсім не обов'язково замовляти найдорожче житло або особливі послуги. І якщо заморська подорож для вас поки що залишається тільки мрією, то не варто впадати у відчай, адже наша країна також багата цікавими і мальовничими місцями, де ви можете чудово провести свій медовий місяць. Не забувайте і те, що ваші вподобання можуть не повністю співпадати зі смаками партнера. І щоб медовий місяць пройшов чудово, висловіть свої побажання один одному, та будьте при цьому щирими.

Якщо дружина вирішила взяти прізвище чоловіка, але ще не встигла отримати новий паспорт, квитки краще замовляти на дівоче прізвище, інакше на вас чекає плутанина, особливо, при перетині кордону. До речі, якщо ви плануєте подорож до іншої держави, не полінуйтеся і прочитайте про традиції, властиві тій країні, в якій ви запланували провести свій медовий місяць. Також, постарайтесь визначитись із сумою грошей, яку ви можете витратити. Бо брати гроші в кредит або позичати, аби тільки поїхати в подорож, щонайменше нерозумно: для чого починати спільне життя з боргу, який ще довго прийдеться віддавати? Чітко вирішіть, коли зможете взяти кілька днів або тижнів відпустки та спокійно відпочити без телефонних дзвінків на роботу та контролю за нею на відстані. Робота та відпочинок під час медового місяця, - речі несумісні!

Головне присвятіть ці кілька тижнів безтурботному відпочинку, перебуваючи поруч із коханою людиною. Почавши свій шлюбний союз із дивовижних миттєвостей, ви все життя будете з теплотою і ніжністю згадувати цей солодкий період, розділений тільки між вами двома - люблячими і дорогими один одному людьми.

Галина Левицька,

начальник Вінницького міського

відділу ДРАЦС

Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар