Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 квітня 2024
17,9 °C
ясно

Новини

Вінниця
ЖИТЕЛІ ВІННИЧЧИНИ ЗМОЖУТЬ ПРОЇХАТИСЬ НА СПРАВЖНІХ ПАРОТЯГАХ
09 серпня 2023, 15:39
ЖИТЕЛІ ВІННИЧЧИНИ ЗМОЖУТЬ ПРОЇХАТИСЬ НА СПРАВЖНІХ ПАРОТЯГАХ

Захід відбудеться вже наступного вікенду

Усіх охочих запрошують поринути в атмосферу давнини, дізнатись історію про старовинні потяги. А до того ще й проїхатись на старовинних потягах на паровій тязі. Все це пройде в рамках культурно-мистецької акції «Паротяги мчать до Перемоги», яка відбудеться 18-20 серпня в місті Гайворон Кіровоградської області. Паротяги звідти рушатимуть і до населених пунктів Вінницької області. 

Захід присвячений процвітанню легендарної Гайворонської вузькоколійки, популяризації та збереженню історичної спадщини залізниць та розвитку туристичного потенціалу краю. На туристів та пасажирів чекають фотосесії з паротягами, більше 25-ти ретро-потягів, мальовничі туристичні маршрути та 6 діючих паровозів зі всієї країни.

У Вінницькій області старовинні потяги рушатимуть маршрутами Джулинка – Гайворон, Рудниця – Гайворон та Бершадь – Гайворон. Квитки вже доступні до продажу на сайті «Укрзалізниці». Середня ціна за квиток в 2 сторони – 230 гривень для дорослих та 172 гривні для дітей до 14 років.

Для усіх охочих побувати на фестивалі у Гайвороні Офіс туризму Вінниці організовує одноденну поїздку спільно з гідом Олегом Матюховим. Виїзд відбудеться о 7 ранку 19 серпня. Деталі за посиланням на сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму. Деталі за посиланням.

Детальний розклад руху на фото:

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар