Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 квітня 2024
17,7 °C
ясно

Новини

Вінниця
ЗБРОЙНИЙ НАПАД НА ВІННИЦЬКУ АГРОФІРМУ: ВКРАЛИ ДОКУМЕНТИ І 230 ТИСЯЧ
09 серпня 2023, 15:37
ЗБРОЙНИЙ НАПАД НА ВІННИЦЬКУ АГРОФІРМУ: ВКРАЛИ ДОКУМЕНТИ І 230 ТИСЯЧ

Зловмисникам загрожує до 15 років ув'язнення

Сьогодні вночі озброєні чоловіки вчинили розбійний напад на агрофірму у Гайсинському районі. Погрожуючи пістолетом, зв'язали охоронця, викрали документи підприємства та 230 тисяч гривень. Спільними зусиллями вінницьких оперативників та бійців КОРДу підозрюваних затримано у Київській області. 

Вночі на гарячу лінію поліції надійшло повідомлення від 49-річного охоронця підприємства у Гайсинському районі. Чоловік розказав, що чотири озброєних зловмисники увірвались до адмінбудівлі агрофірми, погрожували йому, зв'язали, зламали сейф, з якого забрали 230 тисяч гривень та документи. Після чого втекли на автомобілі. 

В області ввели спеціальну поліцейську операцію в рамках якої затримали фігурантів вже на виїзді з міста Біла Церква. З авто затриманих під час обшуку вилучили зброю, набої, спецодяг, тепловізори, прилади для зламу, викрадені гроші та документи з фірми. 

Четверо затриманих віком від 38 до 59 років поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Всі були раніше судимі за крадіжки та розбої. Їм загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.  

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар