Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
19 квітня 2024
5,9 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Завтра, 24 лютого, стартує благодійний проєкт "Як ти, Віннице?"
23 лютого 2023, 17:37
Завтра, 24 лютого, стартує благодійний проєкт "Як ти, Віннице?"

24 лютого стартує благодійний проєкт "Як ти, Віннице?". Завтра, в річницю повномасштабної війни, з 9:00 до 18:00 вінничан закликають зробити фото чи коротеньке відео, які зможуть показати життя, емоції, переживання та думки у цей день. Матеріали просять надсилати на електронну адресу yak.ty.vin@gmail.com. За кожне фото/відео місцеві жителі та бізнес Мюнстера перераховуватимуть по 10 євро на окремий рахунок. На зібрані кошти придбають спеціальне медичне обладнання на потреби однієї з вінницьких лікарень.

Цей проєкт покликаний познайомити ближче Мюнстер із Вінницею. Минулого року розпочався діалог між німецьким та українським містами. Мюнстер передав Вінниці гуманітарний вантаж у рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Також найближчим часом делегація з Вінницької міської ради поїде до Мюнстера, де планується підписання угоди про партнерство. Тому для ближчого знайомства вінничан запрошують до живого діалогу через фотовідео файли, яке надасть нових можливостей для подальшої співпраці та партнерства обох міст, - інформує Вінницька міська рада.

Зазначимо, що ініціатором події став німецький митець Томас Нуфер. Який останніми роками все більше зосереджується на комунікації складних політичних, економічних, екологічних та соціальних питань. Також він проводив подібну кампанію у 2021 з Рішон-ле-Ціон в Ізраїлі.

Живий діалог між мешканцями Вінниці та Мюнстера допоможе якомога більшій кількості людей у нашому місті дізнались про життя вінничан та їх потреби. Записи - це щось на кшталт ключа, який відкриває двері. 24 лютого 2023 ми будемо дуже близько, - зазначає Томас Нуфер.

Всі надіслані зображення мешканці Мюнстера згодом побачать на міському сайті проєкту.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар