Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
27 квітня 2024
16,1 °C
ясно

Новини

Вінниця
Затримали злодія, який обкрадав магазини та ресторани фастфудів у Вінниці
26 лютого 2024, 20:32
Затримали злодія, який обкрадав магазини та ресторани фастфудів у Вінниці

У Вінниці затримали серійного крадія, який спеціалізувався на обкраданні магазинів та фастфудів. На рахунку 26-річного зловмисника шість крадіжок, які він вчинив, починаючи з жовтня минулого року. 

Чоловіка затримали 24 лютого, відразу після чергового злочину. Встановлено, що правопорушник проникав до приміщень, розбиваючи скло на вхідних дверях. Потім він зафарбовував об’єктиви камер спостереження та забирав з каси гроші або інші цінні речі. 

“Поліція зібрала докази причетності зловмисника до шести крадіжок у Вінниці. Встановлено, що затриманий вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Вперше він потрапив за ґрати у 14 років. Тільки у серпні він востаннє звільнився з в’язниці, у якій провів понад чотири роки”, - йдеться у повідомленні.

Наразі розпочато слідство за частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловік перебуватиме в ізоляторі тимчасового до обрання запобіжного заходу. Також його перевіряють на причетність до інших злочинів. Затриманому загрожує до восьми років в’язниці.

Фото та відео
Вбудована мініатюра
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар