Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
30 квітня 2024
18,6 °C
ясно

Новини

Вінниця
За неправдиве повідомлення про зґвалтування, 33-річна вінничанка відбуватиме строк в тюрмі
08 лютого 2024, 20:22
За неправдиве повідомлення про зґвалтування, 33-річна вінничанка відбуватиме строк в тюрмі

Як повідомляє пресслужба Вінницького апеляційного суду за інформацією з матеріалів справи, у серпні 2022 року 33-річна Вікторія телефонним дзвінком на лінію «102» повідомила, що її зґвалтував невідомий чоловік. Згодом про це розповіла слідчому під час її допиту як потерпілої. Насправді ж цю кримінальну історію обвинувачена вигадала. Каже, таким чином хотіла привернути до себе увагу свого співмешканця, викликати ревнощі.

Раніше, в липні того ж року, Жмеринський міськрайонний суд засудив обвинувачену до 7,5 років позбавлення волі. Тоді її визнано винною у скоєнні злочинів, передбачених частинами 2 і 3 статті 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Через місяць обвинувачена скоїла нові кримінальні правопорушення. Її дії кваліфікували за статтями 383 та 384 статтями КК України: за завідомо неправдиві повідомлення і показання про зґвалтування.

Вінницький апеляційний суд погодився з судом першої інстанції: до покарання, призначеного Вікторії за новим вироком, слід частково приєднати невідбуту частину покарання за попереднім, адже засуджена знову скоїла злочини після ухвалення вироку, але до повного відбуття покарання.

Як остаточне покарання, засудженій визначено сім років і три місяці позбавлення волі.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар