Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
16 квітня 2024
18,0 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Військовослужбовцям з Вінниччини передали пересувний будиночок
28 березня 2023, 23:25
Військовослужбовцям з Вінниччини передали пересувний будиночок

 Громадські організації та меценати Вінниччини продовжують пітримувати наших захисників. Днями, народний депутат Лариса Білозір разом колегами з ГО “Ми – Вінничани” зустрілися з військовослужбовцями однієї з частин ППО на Вінниччині та передали захисникам пересувний будиночок

«Нині ми разом з громадою та партнерами займаємось питанням облаштування умов для тимчасового перебування армійців сил ППО, які залишились без казарми, яку знищила російська ракета ще у перший день повномасштабного вторгнення росії», – зазначила Лариса Білозір.

Вона також повідомила, що з партнерами розглядали різні варіанти. Зупинились на оптимальному та оперативному – придбання модульних будинків. Перших два таких будинки були придбані громадою.

«А нині ми придбали для військових, ще один модульний будиночок, який виробили у Вінницькій області. Його можна транспортувати на автомобільному шасі, яке також відремонтували. Будиночок вже найближчим часом буде доставлено позиції, де нині перебуває частина контингенту вінничан», – йдеться в дописі.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар