Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
20,7 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
Вінницьких підприємців запрошують в «Школу підтримки малого та середнього бізнесу»
23 лютого 2024, 15:12
Вінницьких підприємців запрошують в «Школу підтримки малого та середнього бізнесу»

В межах програми EU4Business, яка отримує фінансування від Європейського Союзу та уряду Німеччини, Громадська Організація “Вдоскональ себе” запрошує підприємців приєднатись до навчальної ініціативи “Школа підтримки малого та середнього бізнесу”. Цього разу участь у програмі відкрита для підприємців з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей.

Голова ГО “Вдоскональ себе” Сергій Трохимишин висловив надію знайти активних підприємців, які готові навчатися та розвиватися, сприймають нові знання та враження, готові обмінюватися досвідом та знаннями для вдосконалення себе. Програма пропонує комплексний курс для підприємців з метою зростання їхньої впевненості та успішності.

“Школа підтримки малого та середнього бізнесу” надасть можливість підприємцям оволодіти:
  • навичками роботи з податковою звітністю,
  • бухгалтерським обліком,
  • розумінням ключових бізнес-моделей,
  • маркетингу та підбору персоналу,
  • а також основами трудового законодавства та роботи в команді.

Навчання розпочнеться у березні і триватиме 3,5 місяці.

Учасниками програми можуть стати діючі підприємниці і підприємці з Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей (та/або з відповідною довідкою), які зареєстровані відповідно до законодавства України (ФОП, ТОВ і т.д.), компанії, що не мають діяльності в Росії та/або Білорусі, з чисельністю персоналу від 1 до 249 співробітників, а також працівники органів місцевого самоврядування зазначених областей, які працюють з бізнесом.

Сергій Трохимишин підкреслив, що для участі у програмі необхідно заповнити анкету та пройти співбесіду в телефонному режимі. Мета ініціативи – забезпечити якісне та актуальне навчання для всіх учасників.

Анкета відкрита до 28 лютого 2024 року.

Тож поспішайте заповнити заявку за посиланням.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар