Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
06 травня 2024
20,7 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
ВІННИЦЬКІ ЖУРНАЛІСТИ ТА СТУДЕНТИ ВИГРАЛИ КОНКУРС
02 червня 2023, 15:06
ВІННИЦЬКІ ЖУРНАЛІСТИ ТА СТУДЕНТИ ВИГРАЛИ КОНКУРС

До Дня журналіста провели нагородження найкращих журналістських робіт

Сьогодні у Вінниці провели нагородження журналістських робіт серед студентів та професійних журналістів. Нагородили учасників найкращих робіт, які взяли участь у конкурсі в рамках Форуму «Інформаційний фронт України: Вінниччина» та студентський конкурс «Батл між університетами». 

Ще у березні команда «Ми – Вінничани» спільно з медіахолдингом «Новини Вінниці» оголошували два конкурси: для студентів та журналістів. Як зазначили організатори, сьогодні запросили усіх, аби провести нагородження до Дня журналіста. Молоді студенти мали змогу познайомитися з іншими журналістами та отримати цінні призи за участь.

Як зазначив голова громадського об’єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій, у такий спосіб хотіли дати можливість і студентам, і журналістам рухатися далі у цьому напрямку та набратися ще більшого професійного досвіду.

«Це була перша наша спроба провести цей конкурс. Завдяки підтримці Миколи Філонова, Сергія Кудлаєнка, народних депутатів Геннадія Вацака, Лариси Білозір також інших партнерів вдалось організувати та провести цей конкурс», - каже Валерій Коровій.

Цього разу нагороди отримали різні вінницькі місцеві, регіональні медіа, журналісти. I-VIN.INFO здобув грошову премію у розмірі 40 тисяч гривень за відео-інтерв’ю в рамках циклу «Біографія моєї війни». Також більшість журналістів відзначили грошовими преміями.

За словами координатора ГО «Ми – Вінничани» Сергія Кудлаєнка, наразі дуже обмежені можливості у журналістів висвітлювати ті чи інші події. Особливо те, що пов'яано з військовою агресією.

«Тому наше завдання було провести для журналістів форум. Його організували ще у березні. Ще виникла ідея провести конкурс. У мене є велике бажання, аби переможцям та учасникам конкурсу дати можливість працювати у нашій команді. Готові забезпечити працевлаштування. І надалі плануємо проводити такі конкурси і для студентів, так і професійних журналістів», - каже Сергій Кудлаєнко.

Як зазначив народний депутат України IX скликання Геннадій Вацак, у виборі переможців важко не було, адже справедливо вирішувати, хто достойний нагороди допомагали помічники.

«Для проведення подібних заходів головне, аби було бажання: як і в організаторів, так і в учасників. Робіт було подано багато, проте перемогли найкращі», - зазначає Геннадій Вацак.

Як додає народний депутат України VIII та IX скликання Микола Кучер, є дуже багато молодих та талановитих людей, яких треба підтримати та показати, що вони заслуговують на увагу.

«Від журналістів залежить багато чого. Особливо висвітлення новин з передової і всього, що відбувається в країні. Сьогодні над перемогою України працюють всі: Збройні сили України, підприємці. Цей захід потрібний. Адже тут відмітили і молодих журналістів, і тих, хто вже має великий досвід», - зазначає Микола Кучер.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар