Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
07 травня 2024
20,0 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
ВІННИЦЬКА СПОРТСМЕНКА ВІДСВЯТКУВАЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ
29 березня 2023, 17:32
ВІННИЦЬКА СПОРТСМЕНКА ВІДСВЯТКУВАЛА 100-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Вінничанка є ветераном спортивної гімнастики та фехтування

Вчора 100-річний ювілей святкувала ветеран вінницької спортивної гімнастики і фехтування, авторитетна вчителька фізкультури і тренерка Ніна Сердечна. Спортсменка третину століття пропрацювала у Вінницькій школі №1 викладачем фізичного виховання. 

За наполегливу працю їй присвоїли звання заслуженого вчителя України. Це, до речі, єдиний випадок в нашій країні, коли викладачу фізкультури дали таке звання.

«Я була не лише вчителькою фізкультури, але й фактично спортивним тренером. З шостої ранку щодня знаходилася на стадіоні, займалася спортом із учнями. Мої вихованці посідали перші місця на легкоатлетичних естафетах. Також, окрім легкої атлетики, навчала їх художній гімнастиці. Возила школярів на республіканські змагання до Києва», – згадує ювілярка.

Голова відділення НОК України у Вінницькій області Павло Хникін особисто привітав ювілярку, і подарував почесну грамоту та грошову винагороду.

«Бажаю всім займатися спортом і вести здоровий спосіб життя, оскільки люди, які займаються руховою активністю і спортом, живуть значно довше інших. Також бажаю швидкого завершення війни. І щоб в Україні незабаром все було гаразд та налагодилося мирне життя», – побажала усім ювілярка.

У Ніни Петрівни дві дочки, три онуки і п’ять правнуків. Майже всі нащадки Ніни Сердечної дружать зі спортом.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар