Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
20,7 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
Вінницька спортшкола № 2 запрошує на безкоштовні заняття зі спортивної радіопеленгації
21 серпня 2023, 18:10
Вінницька спортшкола № 2 запрошує на безкоштовні заняття зі спортивної радіопеленгації

Для запису на секцію радіопеленгації вінничани можуть звертатися за телефоном: 096 565 20 86 (тренер Богдан Войцехівський).

Радіопеленгація – це вид радіоспорту, головним завданням якого є пошук радіопередавача у лісистих місцевостях. Він ґартує не лише фізичні якості, а й інтелектуальні здібності. Аналітичне мислення допомагає правильно прокласти оптимальний маршрут і оцінювати ситуацію. Запрошуються діти віком від 10 років. Тренування безкоштовні.

Набір у секцію проводить тренер Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2, Майстер спорту України, переможець та призер чемпіонатів України, Європи та Світу Богдан Войцехівський.

Тренер наголошує, що під час систематичних занять спортсмени зміцнюються фізично, а ще набувають навичок логічного та критичного мислення. Тренування проходять на свіжому повітрі.

«Особисто для мене спортивна радіопеленгація – це життя. Це дев’ять років насолоди, подорожей, знайомств, досвіду, невдач та перемог. Я відчуваю, що це моє покликання – продовжувати розвиток нашого спорту», – зазначив Богдан Войцехівський.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар