Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
20 травня 2024
21,2 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
Вінничани можуть у травні зробити безкоштовно дерматоскопію в центрі «Медестет»
09 травня 2024, 21:47
Вінничани можуть у травні зробити безкоштовно дерматоскопію в центрі «Медестет»

Центр сучасної косметології та естетичної медицини «Медестет Вінниця» – єдина у Вінниці клініка, яка долучилася до щорічної Всесвітньої благодійної ініціативи з перевірки родимок 13-26 травня 2024 року за підтримки Євросоюзу. Тобто, протягом 2 тижнів 5 лікарів безкоштовно проведуть огляд родимок усім бажаючим вінничанам.

Будьте уважні до свого здоров’я, потурбуйтеся про себе та своїх близьких! Здоров’я нації починається зі своєчасної діагностики!

Актуальність проблеми на сьогодні

При підвищеній активності сонця – зростає ризик появи та розвитку Меланоми – найнебезпечнішої для життя форми раку шкіри.

За даними Фонду боротьби з раком шкіри, ризик розвитку Меланоми подвоюється, якщо у дитинстві чи в підлітковому віці був хоча б один сонячний опік з появою пухирців.

Важливо, у 90% випадків рак шкіри виліковний, але тільки при ранній діагностиці.

Чому це потрібно вінничанам?

Із сьогоднішньою економічною ситуацією у багатьох вінничан немає можливості перевірити свої родимки на безпечність.

Більшість мешканців можуть і не здогадуватися, що звичайна родимка може переродитись в Меланому – найбільш небезпечну серед усіх злоякісних новоутворень.

Як лікарі допоможуть вінничанам?

Центр сучасної косметології та естетичної медицини «Медестет Вінниця», розуміючи нагальність проблеми, бере участь у Всесвітній благодійній ініціативі з 13 по 26 травня 2024 року.

У Вінниці це єдина клініка, яка проведе безкоштовну перевірку родимок вінничан на сучасному цифровому дерматоскопі FotoFinder протягом 14 днів!

До благодійної ініціативи долучаться 5 провідних лікарів-дерматоонкологів клініки.

 

Про цифровий дерматоскоп FotoFinder

Цифрова дерматоскопія від всесвітнього лідера FotoFinder гарантує максимальну достовірність результату. Дозволяє діагностувати рак шкіри – меланому – на ранніх стадіях. Апарат обладнаний чутливою світлосильною матрицею та комплексом різноспрямованого освітлення з поляризацією, які дозволяють візуалізувати найменші зміни у клітинах шкіри та її придатках, відстежити динаміку змін новоутворень.

Як було у 2023 році?

Центр сучасної косметології та естетичної медицини «Медестет Вінниця» долучилися до цієї благодійної ініціативи у 2023 році. Протягом 2 тижнів лікарі безкоштовно перевірили 175 бажаючих. У 160 вінничан усі обстежені родимки та утворення були абсолютно безпечними.

Проте у 10 вінничан виявили злоякісні утворення, а в 5 – небезпечні утворення з високим ризиком переродження у злоякісні. Лікарі рекомендували звернутися на дообстеження в онкодиспансер. Це дозволило діагностувати захворювання на ранній стадії та надати сприятливий прогноз щодо подальшого перебігу.

Плани на травень 2024 – охопити 300 вінничан

Інформація про захід та можливість запису на сайті https://klinika.top/. Згодом на сайті буде розміщено фотозвіт заходу та отримані результати.

 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар