Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
27 квітня 2024
16,1 °C
ясно

Новини

Вінниця
Вінничанки побували на майстер-класі з малювання картин з афірмаціями
18 липня 2023, 18:34
Вінничанки побували на майстер-класі з малювання картин з афірмаціями

Муніципальний креативний простір “LEVEL 80” — це місце, де завжди панує творчість та натхнення. Вчора тут відбувся майстер-клас з малювання, де учасниці “вилили” на полотна свої емоції та реалізували творчий потенціал. Організували захід працівники відділу молодіжної політики Вінницької міської ради та VinSmart Центру.

Неймовірні дівчата створили картини з афірмаціями, які повністю відповідають їхньому характеру, емоціям та цінностям.

“Учасниці малювали картини, а також в процесі слухали музику, смакували солодощами і спілкувалися про все на світі. Найближчим часом готуємо для наших вінничан ще багато цікавого”, — говорить начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Охочих взяти участь в творчих та освітніх заходах запрошують слідкувати за анонсами на сторінці креативного простору “LEVEL 80”.

"Жителі нашого міста дуже активні та творчі люди. Ми бачимо, що є запит на проведення таких культурних заходів та майстер-класів, адже вони надихають та відволікають від буденності. Для того, щоб вінничани могли час від часу розслабитися, ми й працюємо. Попереду нас чекає ще багато цікавого", — розповідає директор мережі комунальних закладів VinSmart Центр Дмитро Мира.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар