Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
19,7 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами
28 серпня 2023, 13:41
Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

Вінничанка Вікторія Науменко здивувала суддів кулінарного цьогорічного телевізійного проєкту «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами.

Днями відбулася довгоочікувана прем’єра 12 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф». Цієї осені на головній кухні країни кулінари-аматори доводитимуть, що завдяки силі мрії можливо все! На кастинг завітали учасники, чий кулінарний талант допоміг їм вижити в окупації. Крім того, для декого кухня — місце віри, що вони на правильному шляху. 

Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

Серед тих, хто отримав білі фартухи у 1 випуску цьогорічного проєкту «МастерШеф» - вінничанка Вікторія Науменко.

Вікторія державна службовиця, яка обожнює готувати. Суддям приготувала японський бісквіт з кокосовим молоком, чорничним гелем з лаймом.

Маминою вірою в мене я стою на порозі здійснення бажаного, — написала вінничанка в Instagram. - Сьогодні один з найвизначніших днів у моєму житті! Зібравши усю волю в кулак, скомлектувавши усі свої знання та навички я стою на заповітній кухні “МастерШеф”. Цей день дуже тривожний, дуже щасливий для мене. Скажу одне - ніколи не покидайте мріяти!

За словами самої героїні шоу, її історія досить незвична.

Вона почалась після народження мого молодшого сина, коли мама сказала: «Давай печи! Адже це найліпше, що ти любиш своїм серцем, - Так, мама мене знає найкраще!», - пригадує вінничанка.

І поступово, день за днем вона вчилась нового, відкривши для себе двері у кондитерське мистецтво. 

Пам’ятаю той день, коли зайшла на сайт де продають різні інгредієнти та девайси, я чесно там загубилась, бо нічого не знала і розуміла, що потрібно колосальні кошти, яких в мене на той час не було… цей вибір був дуже складним, я купила все необхідне, як мені здалось в ті секунди пізніше 50% з того мені не пасувало… і зробила свій перший торт на замовлення! - додає дівчина.

Сьогодні вона з гордістю може називати себе єдиним в Україні Aroma-шефом. Адже минулого року запатентувала ідею використання ефірних олій в кондитерській справі.

Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар