Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
14 серпня 2024
26,0 °C
ясно

Новини

Вінниця
Вінничан просять без необхідності не виходити з дому
09 липня 2024, 17:46
Вінничан просять без необхідності не виходити з дому

На Вінниччині впродовж найближчого тижня зберігатиметься аномальна спека. Синоптики попереджають - стовпчик термометра може підніматися майже до +40 º, тож вінничанам рекомендують більше часу проводити вдома.

 

10-15 липня по території Вінницької області очікується сильна спека з максимальними температурами вдень 35-39º., - повідомляють у службі надзвичайних ситуацій.

Рятувальники зазначають, що такі погодні умови можуть негативно впливати на самопочуття людей, призвести до ускладнення роботи комунальних служб, енергетичних підприємств, погіршення умов життєзабезпечення населення.

Про те, що спека негативно вливатиме на людей повідомляють і у «Цілодобовій варті».

За інформацією синоптиків, до 15 липня включно у Вінниці та області пануватиме аномальна спека. У її пікові години не витримують ні техніка, ні люди. Це може позначитись на темпах виконання деяких комунальних робіт. Поставтесь до цього із розумінням, - зазначає  начальниця відділу оперативного реагування Антоніна Іващук.

Крім техніки в таку спеку потрібно бути дуже уважними до людей - особливо близьких.

Закликаємо вінничан без необхідності не виходити на вулицю. Для стареньких та дітей, людей із серцево-судинними захворюваннями – це може бути вкрай небезпечно, - говорить посадовиця.

 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар