Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
06 травня 2024
20,6 °C
сильный дождь

Новини

Вінниця
Відома міжнародна компанія вимагає від вінницького сайту спростування недостовірної інформації
19 жовтня 2023, 13:44
Відома міжнародна компанія вимагає від вінницького сайту спростування недостовірної інформації

МХП подало Вимогу про спростування недостовірної інформації до власникаосетрової акваферми Олександра Корха та веб-ресурсу «NaПарижі». Вимога подана зв’язку з поширенням 05.10.2023 на веб-сайті https://naparise.com та на сторінках інших медіа матеріалів, що містять недостовірну інформацію та завдають шкоди діловій репутації компанії.

МХП наголошує, що твердження щодо стосунку МХП до загибелі риби в аквафермі є безпідставними і не відповідають дійсності. МХП є соціально відповідальною компанією і категорично заперечує будь-яку причетність до згаданих правопорушень.

Надсучасні біологічні очисні споруди на Вінницькій птахофабриці(підприємство входить до групи компаній ПрАТ «МХП») здійснюють очищення стічних вод відповідно до нормативів,  що встановлені Державою в Дозволі на спеціальне водокористування.

При цьому, саме місце випуску нормативно очищених стічних вод знаходиться значно нижче по течії відносно акваферми. Крім того, їх розділяє дамба Ладижинської ГЕС, що унеможливлює рух вверх по течії Південного Бугу.

З огляду на це, МХП вимагає спростування поширеної в ЗМІ недостовірної інформації відповідно до норм чинного законодавства. У разі відмови ми змушені будемо захищати репутацію компанії та її керівництва відповідно до закону, в тому числі шляхом звернення до суду. 

“Сподіваємося на розуміння та співпрацю з боку ЗМІ у недопущенні поширення неправдивих заяв та закликаємо дотримуватися професійних стандартів, перевіряючи факти перед публікацією матеріалів. З нашого боку гарантуємо оперативне реагування та надання достовірної інформації за запитами журналістів”, – повідомили в МХП.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар