Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 березня 2024
15,1 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
У Всесвітній день поезії вінницька молодь зустрілася з відомим письменником Віктором Крупкою
22 березня 2023, 18:59
У Всесвітній день поезії вінницька молодь зустрілася з відомим письменником Віктором Крупкою

У Вінниці, 21 березня, у Всесвітній день поезії, відбулась літературна зустріч письменника Віктора Крупки з викладачами та студентами Вінницького торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ. Захід відбувся у приміщенні Вінницької центральної міської бібліотеки імені І. В. Бевза за підтримки ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

«У Всесвітній день поезії до нашої книгозбірні завітали викладачі, студенти та особливий гість – український письменник, літературознавець, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української літератури ВДПУ ім. М. Коцюбинського Віктор Крупка», – говорить в. о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Олена Заквацька.

На зустрічі молодь активно розпитувала вінницького письменника про тонкощі написання поезії й не тільки. Хлопці та дівчата читали вірші та говорили про майбутнє України, яким буде культурний простір після Перемоги.

Також учасники заходу слухали пісні вінницького барда Юрія Іванця, написані на вірші Віктора Крупки. Автор розповідав про свої доробки та зачаровував глядачів читанням власних творів.

«Поезію можна порівняти з витвором мистецтва, який вміщує в собі не лише інформацію, а й силу емоцій, яку передає автор. Читаючи вірші, ми можемо відчути як вони звучать у нашому серці, як вони торкаються наших почуттів і занурюють у світ інших емоцій. Через твір, який пише письменник, ми відчуваємо любов до коханої людини, сім'ї, Батьківщини», – каже Олена Заквацька.

На завершення зустрічі всі охочі мали можливість отримати автограф письменника та зробити з ним фото.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар