Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
01 травня 2024
20,7 °C
ясно

Новини

Вінниця
У Вінницькій обласній лікарні Пирогова прооперували жінку, вага якої була 223 кілограми
30 листопада 2023, 13:50
У Вінницькій обласній лікарні Пирогова прооперували жінку, вага якої була 223 кілограми

Наталі 39 років, вона звернулась до лікарів Вінницької «пироговки» з проблемою надлишкової ваги. Жінка важила 223 кілограми. Їй провели операцію та за кілька днів виписали додому. Зараз вага жінки продовжує знижуватись.

«Вперше за останні 11 років моя вага сягає менше 200 кілограмів. Я щаслива. Низький уклін кожному, хто приймав участь у моєму лікуванні», - каже Наталя.

https://www.facebook.com/watch/?v=350820240862182

У Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І. Пирогова повідомили, що хірургічна команда на чолі з Білощицьким В.Ф. провели надскладне малоінвазивне оперативне втручання – лапароскопічну резекцію шлунка (Sleeve) пацієнтці з ожирінням.

Комплексна підготовка пацієнтки до операції була розпочата ще у вересні за участі не тільки хірургів, а й нутриціолога, психолога та психіатра.

«Пацієнтка виписана зі стаціонару на 4ту добу, що є перевагою лапароскопічної малоінвазивної відеоасистованої хірургії. Хірургічне втручання проводиться без розрізів та значної хірургічної травми. Це дозволяє значно скоротити можливі ускладнень під час операції та у післяопераційний період, реабілітацію та перебування пацієнта в стаціонарі», - повідомляють у лікарні.

Отримати консультацію з приводу хірургічного лікування ожиріння можна у Консультативній поліклініці щосуботи, записавшись за телефоном 38(067)194-82-59

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар