Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
17 липня 2024
36,8 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
У Вінниці завершують новий мурал, який присвячений бійцю з позивним «Конг»
05 вересня 2023, 16:41
У Вінниці завершують новий мурал, який присвячений бійцю з позивним «Конг»

У Вінниці на вул.Князів Коріатовичів завершують новий мурал, який присвячений бійцю з позивним «Конг» Максиму Несеверенко. 

Морський піхотинець Максим Несеверенко мешкав у будинку, над стіною якого вже кілька тижнів працюють місцеві художники. Вже можна розгледіти й зображення, і напис “тримайте стрій!”

Мама захисника говорить, що син воював у лавах 35-ої бригади морської піхоти. 7 жовтня 2022 року загинув на Херсонщині. Прощались із Героєм у Вінниці 2 листопада минулого року.

Пишаюсь своїм сином, і така наша доля. Він дуже був гарний, сміливий, він мав дуже багато друзів. Я знаю, я вірю, що ми будемо проносити цю пам’ять. Для нас, для матерів, батьків, найважливіше – це пам’ять. Щоб не забули про наших рідних, – каже Оксана Несеверенко.

Справжнім Героєм називають його й товариші.

Він вмів об’єднувати людей і був прикладом для всіх, хто його знав. Про таких, як Максим, знімають фільми та пишуть книги. Мені за честь знати його з дитинства, — розповів про загиблого його товариш Віталій.

Указом Президента України від 9 січня 2023 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі матрос Максим Несеверенко нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар