Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
20,2 °C
ясно

Новини

Вінниця
У Вінниці затвердили програму «Місто молодих» на 2024-2026 роки
27 листопада 2023, 20:12
У Вінниці затвердили програму «Місто молодих» на 2024-2026 роки

На черговій сесії міськради депутати підтримали рішення та затвердили нову програми зі створення комфортного середовища для самореалізації та активного залучення до суспільно-громадського життя молоді ВМТГ.

Дана програма адаптована до умов сьогодення і буде реалізовуватись у громаді протягом 2024-2026 років. Її ціль – це створення якісних та доступних муніципальних послуг, залучення дітей та молоді до заходів і рішень, що стосуються розвитку громади, зокрема і створення комфортного середовища для самореалізації молоді та її активного залучення до суспільно-громадського життя громади тощо…

«Молодь – це люди, що переходять від дитинства до дорослості. Цей перехід супроводжується змінами в процесі дорослішання, здобуттям самостійності та відчуттям відповідальності, зміною оточення та контексту, формуванням цінностей, зростанням включеності у суспільне життя. Молодь є важливою складовою нашого міста, отож, адаптовуємо наші програми під їх вік, інтереси та побажання», – каже начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Також вона додала, що завдяки цій програмі планують залучити до тематичних заходів молодих людей з числа ветеранів війни та інтегрувати молодь з числа внутрішньо переміщених осіб в життя Вінницької міської ТГ. Крім того, передбачено створення сприятливих умов для соціального становлення та розвитку молоді Вінницької міської ТГ, а також залучення молодих громадян з інвалідністю до повноцінного громадського життя у Вінниці.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар