Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
21,1 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
У Вінниці відкрили виставку «Дивовижний світ ляльки»
22 грудня 2023, 16:39
У Вінниці відкрили виставку «Дивовижний світ ляльки»

У Вінницькому театрі ляльок відбулася унікальна подія – відкриття експозиції «Дивовижний світ ляльки». Творець цієї чудової колекції ляльок – Маргріт Клеті.

Про відкриття виставки повідомили у Вінницькому театрі ляльок.

«Маргріт Клеті народилася у Швейцарії у звичайній фермерській сім’ї і з самого дитинства мріяла створювати щось своїми руками. У неї була непроста доля. Після втрати рідних, переживаючи важкі часи, вона знайшла в собі сили втілити свою давню мрію та створила ательє з виготовлення ляльок. Це стало її хобі та сенсом усього життя. Всі експонати цієї неймовірної колекції вона створювала власноруч. Маргріт прагнула, щоб її ляльки вражали усіх своєю різноманітністю і красою. За збігом долі вона познайомилася з Тетяною Лейб, якій довірила свою неймовірну колекцію, а та, своєю чергою, подарувала ці унікальні ляльки рідному місту – Вінниці», – розповіли про долю експонатів виставки та колекціонерки на сторінці театру у Фейсбуці.

Реалізувати проект по презентації виставки-експозиції у Вінниці можливим в рамках конкурсу «Сила в ресурсі» від Фонду громади “Подільська громада” за фінансової підтримки Global Fund for Community Foundations

Тепер кожен бажаючий зможе побачити цю унікальну колекцію ляльок ручної роботи неймовірної жінки зі Швейцарії Маргріт Клеті.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар