Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
21,9 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
У Вінниці триває реєстрація на участь в програмі «Муніципальне житло»
21 липня 2023, 20:59
У Вінниці триває реєстрація на участь в програмі «Муніципальне житло»

Термін додаткової реєстрації кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло” у Вінниці було продовжено. Основним об’єктом будівництва є десятиповерховий будинок на вулиці Привокзальній, 30.

Вчора, 20 липня, виконавчий комітет ухвалив рішення про подовження терміну реєстрації до 4 серпня.

Цей проект став третім об’єктом у Вінниці, який реалізують у рамках Програми “Муніципальне житло”. Будівля буде споруджена за монолітно-каркасною технологією, що дозволить забезпечити її енергоефективність. Планується облаштування підземного паркінгу на 74 автомобілі, який також буде служити у разі небезпеки.

Наталія Павленко, заступниця директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради, зазначила, що цей проект є дуже важливим для міста, оскільки забезпечить житлом багатьох мешканців і створить комфортні умови для проживання.

Детальну інформацію про ІХ об’єкт Програми можна знайти на офіційному веб-сайті: https://www.vmr.gov.ua/munitsypalne-zhytlo

Місцем реєстрації кандидатів залишається адреса:

Вулиця Соборна, 36 (ліве крило на другому поверсі). Графік роботи реєстраційного пункту: з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 17:00, з обідньою перервою з 13:00 до 14:00.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар