Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
08 серпня 2024
28,0 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
У Вінниці створили «Школу відповідального батьківства» для майбутніх мам і тат
07 серпня 2024, 15:24
У Вінниці створили «Школу відповідального батьківства» для майбутніх мам і тат

Для  чоловіків і жінок, які готуються стати батьками, проводять заняття у курсі «Школа відповідального батьківства». Зустрічі проходять щовівторка у жіночій консультації ВМКЛ «Центр матері та дитини».

Про роботу закладу повідомили у Вінницькій міській раді.

Заняття для майбутніх батьків проводять фахівці медичного закладу: неонатологи, педіатри, гінекологи, психологи медзакладу та практична психологиня Вінницького міського центру соціальних служб Ірина Ковиліна. Зустрічі відбуваються в актовій залі жіночої консультації № 2 за адресою вул. Замостянська, 20-А.

«Майбутні батьки отримують знання щодо гігієни та харчування вагітних, догляду за немовлятами в перші місяці їхнього життя, грудного вигодовування, особливості ведення статевого життя, переваги та недоліки різних видів контрацепції та багато іншого», – зазначає психологиня Ірина Ковиліна.

Під час чергового заняття присутні обговорювали, що для них означає відповідальне батьківство. Також розмірковували про проблему соціального сирітства, психологічні наслідки розвитку покинутих або відібраних дітей, форми сучасного сімейного влаштування.

Разом з психологом вагітні жінки та їхні партнери досліджували особливості протікання до та післяпологової депресії, шукали власні ресурси для її запобігання. Наприкінці зустрічі всі присутні отримали інформаційні буклети з корисними контактами та порадами, як запобігти післяродовим проблемам.

Дізнатися більше про «Школу відповідального батьківства» та записатися до неї можна за номерами телефонів Вінницького міського центру соціальних служб: (0432) 67-04-60 або 067-431-20-31.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар