Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
20,0 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
У Вінниці стартує патріотичний захід «#Мелодія_українського_слова»
01 березня 2024, 23:55
У Вінниці стартує патріотичний захід «#Мелодія_українського_слова»

Департамент соціальної політики міськради готує патріотичний захід “#Мелодія_українського_слова” до Всесвітнього дня поезії. Ініціатором є волонтерський загін, створений минулого року при відомстві. Захід відбувається в межах реалізації заходів Програми підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх родин та родин загиблих (померлих), безвісти зниклих за особливих обставин Захисників та Захисниць України на 2023-2026 роки.

Афіша заходу “Мелодія_українського_слова”: “Війна змінює життя, але ми, українці, вміємо радіти крізь сльози, подолати труднощі та жити далі. Наша сила – у вдячності захисникам та любові до країни. Ми підтримуємо ініціативи, спрямовані на патріотичне виховання та усвідомлення національної ідентичності”, – зауважує Валентина Войткова, директорка департаменту соціальної політики.

Участь у заході візьмуть 20 зареєстрованих учасників з Вінницької громади. Для цього:

  1. Приєднайтесь до групи Департаменту соціальної політики у Facebook до 15 березня.
  2. Розмістіть авторський вірш чи есе на патріотичну тему з хештегом #Мелодія_українського_слова та позначте Департамент соціальної політики.

Заявки приймаються до 15 березня за формою.

Перші 20 учасників отримають безкоштовний майстер-клас та зможуть презентувати свої твори на благодійному заході на підтримку Збройних Сил України в кінці березня.

Деталі та реєстрація за телефоном (0432) 50 86 92, координатор проєкту – Оксана Павлюк. Запрошуємо до участі та готуємо подарунки від департаменту соціальної політики міської ради.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар