Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
05 травня 2024
18,1 °C
небольшая облачность

Новини

Вінниця
У Вінниці провели фестиваль робототехніки
25 квітня 2024, 18:48
У Вінниці провели фестиваль робототехніки

У Палаці дітей та юнацтва відбувся V відкритий фестиваль робототехніки «Vinnytsia RoboCamp – 2024». Участь у події взяли 32 команди, у складі яких змагалися 65 знавців конструювання, програмування та творчого мислення.

На виставці-конкурсі проєктів цьогоріч були представлені унікальні моделі пристроїв, механізмів, розумних будівель і транспорту, які розроблялись та моделювались учасниками фестивалю.

Фестивальні дні були насичені. Урочисте відкриття турніру, виставка-конкурс проєктів на вільну тему, змагання в номінаціях «WeDo» та «Робо Сумо» молодшої категорії учасників, старшої – в номінаціях: «Робо Сумо», «RoboRace», «Мехатроніка», екскурсія містом – це незабутні враження, хвилювання учасників та тренерів, нові знайомства і перемоги.

На турнір приїхали змагатись 32 команди – 65 юних робототехніків, які захоплені улюбленою справою, вміють конструювати, програмувати, генерувати ідеї, працювати в дружній команді та вирішувати складні завдання.

«За перемогу у виставці спецприз від журі отримали діти із комунальних закладів: «Вінницька гімназія №24», «Вінницький ліцей №6», «Вінницький ліцей №4», “Сосонський ліцей Вінницького району Вінницької області”, «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної», «Добровеличківський ліцей “ІНТЕЛЕКТ” Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області та приватної школи “Інсайт” м. Вінниці.

В загальному заліку змагань молодшої вікової категорії І та ІІІ місце вибороли команди Добровеличківського ліцею “ІНТЕЛЕКТ”, ІІ і ІІІ місце – команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва. В старшій віковій категорії І місце між собою розділили дві команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, ІІ та ІІІ місце команди Добровеличківського ліцею “ІНТЕЛЕКТ”. Вітаємо переможців!», – зазначили у палаці.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар