Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
18 квітня 2024
5,2 °C
дождь

Новини

Вінниця
У Вінниці офіс туризму презентує новинку травня – екскурсію «Європейський Експрес»
11 травня 2023, 14:30
У Вінниці офіс туризму презентує новинку травня – екскурсію «Європейський Експрес»

До Дня Європи Офіс туризму Вінниці та гідеса Людмила Очеретна розробили прем’єрну екскурсію містом «Європейський експрес». Вона відбудеться 20 травня і розповість про те, що поєднує Місто Ідей із різними країнами та місцинами Європи.

Починаючи із цього року Україна разом з усією європейською спільнотою щорічно 9 травня відзначатиме День Європи. Тому що у нас спільні цінності: демократія, захист прав і свобод людини, піклування про навколишнє середовище, спільна безпека.
У Вінниці, яку в нашій країні давно називають комфортним європейським містом, є багато схожостей з різними європейськими державами.

 

Але якої Європи більше у нашому Місті Ідей: французької, німецької, англійської, польської чи грецької? Чи відомо вам, які європейські міста, гори та вежі «оселилися» у Вінниці? Де у середмісті менше ніж за годину можна побачити Ліверпуль, Амстердам, Монмартр, Венецію? Чому вінницький Марсель – це не про море, а Варшава – не про польські традиції та культуру?

Відповіді на ці та інші питання будуть цікаві не тільки гостям міста, але й самим вінничанам. Тож поспішайте зареєструватись на екскурсію «Європейський Експрес», кількість місць обмежена.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/utm5uXv1YaV1f7Sx8

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар