Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
01 травня 2024
20,4 °C
ясно

Новини

Вінниця
У Вінниці на маршрути вийшли перші 12 трамваїв "Tram 2000"
06 липня 2023, 20:32
У Вінниці на маршрути вийшли перші 12 трамваїв "Tram 2000"

Їх місто отримало в рамках реалізації другого етапу проєкту «Цюрихські трамваї» цієї весни. 

На відміну від моделей «Mirage» та «Karpfen», ці вагони мають інші технічні характеристики, наприклад, менша кількість двигунів, більша кількість місць: 109 стоячих та 48 сидячих. Вагони обладнані м'якими сидіннями та мають нижчі підніжки, що буде зручно для дітей та літніх пасажирів.

"До речі, для більшої зручності маломобільних містян, зараз вивчаємо можливість додаткової модифікації цих вагонів", - розповів очільник громади.

Трамваї, які сьогодні вийшли на лінії, були адаптовані працівниками транспортної компанії під наші стандарти. Тут встановили нову інформаційну систему та систему валідизації, сигнальну кнопку до водія, а також, відповідно до вимог українського  законодавства, - дообладнали вагони фарами та дзеркалом.

Всього в рамках домовленостей зі швейцарською стороною місто цьогоріч має отримати від 32 до 35 одиниць. Поставку наступних чотирьох вагонів очікуємо уже наступного тижня. Ще чотири - мають надійти в серпні.

"Сьогодні, разом з Послом Швейцарії в Україні та Республіці Молдові і Феліксом Бауманном спільно оглянули як «Tram 2000», так і вагони «Mirage» та «Karpfen». Як зауважив пан Посол, він щиро радий сьогодні бачити ці вагони у Вінниці", - додав Сергій Моргунов.  

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар