Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
06 травня 2024
20,7 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
У Вінниці гімн України зіграли електричним струмом
16 жовтня 2023, 19:06
У Вінниці гімн України зіграли електричним струмом

У Вінниці 15 жовтня завершив гастролі цирк на воді «Shekera». Він презентував нову програму «Алазана». На арені творилася справжня магія води та світла. За провідницю у світ чарівних джунглів міста «Алазана» була дівчинка-мрійниця Жизель. Вона запросила глядачів у мандри, де живуть велетенські динозаври, фантастичні істоти та єгипетські боги. Тут поєднались казка та міфи, художні символи та метафори. Шоу доповнювали фокусники, гімнасти та кумедний клоун.

Щоправда, як виявилося, цирк на воді – це була своєрідна приманка, «фішка» для глядачів. Саме така, як «динозавр», який вирвався на сцену. Побачити, приміром, дельфінів чи виступи артистів під водою, не вдалося. Натомість час від часу включалися два оригінальні фонтани, які займали половину циркової арени. І, зрозуміло, заради сміху туди впав клоун. Як же без цього.

Натомість все витягнув все останній номер. У ньому жінка у захисному костюмі на оригінальній конструкції не лише приборкувала електричний струм, але й за допомогою його розрядів підігрувала популярним мелодіям. Останнім був гімн України, який виконувався разом із глядачами.    

Фото та відео
Вбудована мініатюра
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар