Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
20,5 °C
облачно с прояснениями

Новини

Вінниця
У селах на Вінниччині зробили зупинки для пасажирів паровозу
18 березня 2024, 21:00
У селах на Вінниччині зробили зупинки для пасажирів паровозу

У минулому році, в рамках підготовки до фестивалю залізничної ретро-техніки та програми з розвитку Гайворонської вузькоколійки силами виробничих підрозділів філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» та регіональної філії «Одеська залізниця» було проведено реконструкцію посадкових платформ на зупинних пунктах перегону Гайворон - Бершадь.

Нові платформи з'явилися на зупинних пунктах: Передбужжя (Кіровоградська область), Жданове, Лугова, Осіївка, Устя, Кириївка та Каташин (Вінницька область).

«Реконструкція платформ відбувалася згідно сучасних вимог безпеки та правил технічної експлуатації залізниць, зокрема на всіх перонах було облаштовано тактильну плитку для потреб людей з обмеженими можливостями. Довжина кожної з нових платформ була розрахована на 5 вагонів. Влітку 2022 року аналогічну реконструкцію посадкової платформи було проведено і на станції Гайворон.

Крім того, була проведена реконструкція наявних будівель-павільйонів для очікування поїзда на зупинках Передбужжя та Осіївка, на всіх інших зупинках були встановлені невеличкі павільйони, лавки та урни для сміття. Також з'явилися нові вказівники з назвою зупинок українською та англійською мовами», - зазначено в повідомленні.

У селах на Вінниччині зробили зупинки для пасажирів паровозу

У селах на Вінниччині зробили зупинки для пасажирів паровозу - фото 2

У селах на Вінниччині зробили зупинки для пасажирів паровозу - фото 3

У селах на Вінниччині зробили зупинки для пасажирів паровозу - фото 4

Надалі планують продовжити реконструкцію платформ на інших станціях та зупинних пунктах дільниці Гайворон - Рудниця.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар