Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
17 вересня 2024
24,8 °C
небольшая облачность

Новини

Вінниця
У Сальнику біля клубу збудують сучасну велопарковку
02 серпня 2024, 13:45
У Сальнику біля клубу збудують сучасну велопарковку

В Хмільницькому районі, в селі Сальник збудують сучасну велопарковку біля будинку культури. Як зазначила ініціаторка проєкту, який виграв грант у конкурсі «Твори добро», велопарковка біля будинку культури буде безпечною та покращить умови перебування відвідувачів у закладі.

Організатори конкурсу «Твори добро» ГО «Ми – Вінничани» та Благодійний фонд «МХП-Громаді». У рамках конкурсу профінансують 57 проєктів на 3 мільйони гривень в більшості громад Вінниччини.

На кошти гранту обабіч входу розташують велопарковку на двадцять велосипедів. Її облаштують камерами та зручними паркомісцями тож відвідувачам Сальницького будинку культури не доведеться переживати за свій двоколісний транспорт.

Голова Благодійного фонду «Український Альянс» Микола Філонов вручив сертифікат переможця конкурсу громадських ініціатив «Твори добро» директорці Альоні Наумець.

«Суть нашого проєкту — безпечні велопарковки. Ми хочемо покращити умови перебування наших відвідувачів, зробити їм зручності. Також ми хочемо підтримати молодь, яка в влітку багато їздить на велосипедах», – каже Альона Наумець.

У будинку культури Сальника створюють умови дружні для молоді і не тільки. Наразі в приміщенні та поруч нього діють два Хаби для дозвілля молоді.

В стінах культурного закладу займаються аматорські колективи: аматорський вокальний ансамбль української пісні «Водограй», аматорський вокальний дует «Надія» та аматорський вокальний дитячий ансамбль «Дзвіночок».

 

Довідково: До громадського об’єднання “Ми-Вінничани” входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду “Український Альянс” Микола Філонов, керівник організації очільник Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 рр. Валерій Коровій.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар