Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
03 травня 2024
19,7 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
У гості до вінницьких школярів завітали чотирилапі "копи"
11 вересня 2023, 18:25
У гості до вінницьких школярів завітали чотирилапі "копи"

До учнів та учениць однієї із вінницьких шкіл завітали кінологи зі своїми чотирилапими напарниками. Треновані собаки виконували команди не лише своєї наставниці, а й дітей, чим викликали у малечі щирі посмішки та захват.

Про це 11 вересня інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Дітки завжди дуже допитливі, тому "дитячі" поліцейські Вінниччини подбали про те, щоб вони вміли правильно спілкуватися із чотирилапими друзями. У цьому їм допомогла інспектор-кінолог кінологічного центру ГУНП Київської області лейтенант поліції Катерина Бєляєва, яка розповіла дітям про правила безпеки під час надзвичайних ситуацій та у громадських місцях, - йдеться у повідомленні.

У гості до вінницьких школярів завітали чотирилапі "копи"Підопічні Катерини Бєляєвої продемонстрували присутнім свої вміння та навички. Поліцейська розповіла дітям чому не можна торкатися до речей, залишених без нагляду та поділилася секретами дресирування собак.  

Наостанок Катерина надала малечі змогу поспілкуватися із чотирилапими "копами", які також є собаками емоційної підтримки, мають рекомендації від військових психологів та активно застосовуються у медико-психологічній реабілітації військовослужбовців.

У гості до вінницьких школярів завітали чотирилапі "копи"

Суперовий настрій забезпечили маленькі гості, які так уважно слухали настанови лейтенанта поліції Катерини. Діти самі сміливо приймали участь в роботі з поліцейськими собаками, щиро раділи смаколикам і багато фотографувались.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар