Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
01 травня 2024
20,2 °C
ясно

Новини

Вінниця
Скільки коштує зібрати дитину до школи у Вінниці
09 серпня 2023, 15:35
Скільки коштує зібрати дитину до школи у Вінниці

День знань вже не за горами. Тому люблячим батькам вже потрібно збирати ранець своїй дітворі. Прочитавши цей матеріал, ви дізнаєтесь діапазони цін на сьогодні у Вінниці.

В першу чергу потрібно орієнтуватися на клас дитини. Так як у деяких класах певні канцтовари можуть стати вже непотрібними і навпаки. Тому ми врахували тільки найважливіше із того, що буде потрібно вашому школярику.

Починаємо з основного. У цьому році ціна за зошити становить від двох до п’ятьох гривень за екземпляр. Звісно ж, все залежить від ваших уподобань та якості матеріалу. Вибирайте на власний розсуд.

Якщо у вас є потреба у наплічнику, не хотілось би розчаровувати, але останнім часом вони подорожчали у декілька разів, порівнюючи із довоєнним станом. Ціна варіюється від 700 до 3600 гривень. Починаючи з найменшого, зробленого з дешевого матеріалу, закінчуючи брендовим ранцем пристойного розміру, який буде служити довгі роки.

Рухаючись далі, звичайні кулькові ручки тепер коштують від 7 до 40 грн. за штуку. Якщо хочете пошикувати і придбати ручку гелеву, прийдеться заплатити від 40 до 60 грн. за одиницю. Кольоровий папір для уроків праці тепер вартує від 45 до 100 грн. А для творчих особистостей ми зібрали набір необхідних предметів: у пензлів ціна 10-14 гривень за одиницю, палетка акварелі (10 кольорів) тепер від 50 до 80, а у палітри фарб діапазон цін від 30 до 35 грн.  Пенали коштують приблизно 300 грн.

Ми враховували середню вартість того чи і іншого предмету для школи, перебуваючи у різних магазинах міста Вінниці. Тому наведені ціни можуть відрізнятися у порівнянні зі спеціалізованим магазином у столиці або шопом у глибинці.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар