Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
21,1 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
«Сімейний бізнес» аферистів викрили на Вінниччині
31 липня 2023, 20:42
«Сімейний бізнес» аферистів викрили на Вінниччині

На Вінниччині викрили «сімейний бізнес» аферистів. Пара з Тростянця видурювала гроші користувачів за допомогою інтернет-оголошень. Зловмисники ошукали більш ніж 50 людей, серед яких військовослужбовці ЗСУ, з різних регіонів України.

На платформах з продажу товарів в інтернеті шахраї розміщуючи оголошення про продаж агрегатів сільськогосподарського та промислового призначення: квадроциклів, човнів, бетонозмішувачів, мопедів тощо, яких насправді не мали в наявності. Після отримання від покупців передоплати, аферисти зникали та не виходили на зв’язок.

Зловмисниками виявились співмешканці, жителі Тростянця, 32 та 28 років. Під час обшукуі вилучили банківські та сім-карти, мобільні телефони, а також комп’ютерне приладдя.

На сьогодні відомо про понад 50 потерпілих. За попередніми підрахунками, сума завданих їм збитків сягає десятки тисяч гривень.

Псевдопродавці причетні до шахрайських дій не лише на території Вінницької, а й інших регіонів. Крім цього, встановлюють усіх постраждалих.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

«Сімейний бізнес» аферистів викрили на Вінниччині (Фото+Відео)

«Сімейний бізнес» аферистів викрили на Вінниччині (Фото+Відео)

 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар