Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
13 травня 2024
12,4 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Реалізація проєктів у сфері ІТ: у Вінниці стартувала восьма стартап школа
21 квітня 2023, 12:43
Реалізація проєктів у сфері ІТ: у Вінниці стартувала восьма стартап школа

иректор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко, повідомив, що зі слухачами працюватимуть міжнародні ментори та експерти з інноваційного підприємництва, які ділитимуться своїми історіями та лайфхаками у сфері ІТ.

Про це інформує Вінницька міська рада.

Стартап школа працює в ВНТУ з 2016 року. Міська рада допомагала в проведенні ремонту та обладнання приміщення, - розповідає Володимир Романенко. - Для вінничан - ця школа дасть можливість навчитись генерувати інноваційні бізнес-ідеї та перетворювати їх на стартапи. А кілька проведених хакатонів додадуть додаткових нюансів і навичок, що будуть корисні для майбутнього розвитку в галузі ІТ. Тож, хто знає, можливо саме цього року ми побачимо прорив у сфері технологій завдяки талановитим учасникам школи.

Навчальний курс триватиме до початку липня. За його підсумками кращі стартапи будуть рекомендовані до участі у XII Конкурсі інноваційних стартапів проєктів Sikorsky Challenge 2023. Також команди-переможці зможуть представити свій проєкт на одному з найголовніших щорічних заходів у сфері інноватики України.

Деталі про стартап школу Sikorsky Challenge Vinnytsia, можна дізнатись за посиланням.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар