Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
30 квітня 2024
18,6 °C
ясно

Новини

Вінниця
ПРО ЧЕРГОВУ ДЕЗІНФОРМАЦІЮ ВІД ВОРОГА ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ВІННИЧАН
07 лютого 2024, 18:56
ПРО ЧЕРГОВУ ДЕЗІНФОРМАЦІЮ ВІД ВОРОГА ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ВІННИЧАН

Окупант продовжує вести інформаційну війну

У ворожих Телеграм-каналах повідомляють про те, що «Ощадбанк» нібито почав блокувати картки українців через неявку до ТЦК та СП. Вінничан попереджають, що дана інформація не відповідає дійсності і є лише черговою вигадкою російських пропагандистів. 

Ворог продовжує вести інформаційну війну і вкотре розповсюджує неправдиву інформацію, щоб спробувати дестабілізувати ситуацію в країні. Цього разу мережею шириться інформація про те, що клієнтам Ощадбанку приходять повідомлення про блокування карток українців через неявку до ТЦК та СП. Щоб дізнатися детальну інформацію, українцям пропонують відвідати місцевий територіальний центр, в якому людина перебуває на обліку. Як доказ свого фейку, пропагандистські канали поширюють скріншот нібито від імені банку.

Насправді подібних повідомлень «Ощадбанк» не надсилає. А неявка в ТЦК та СП подається, як адмінпорушення. Потім суд ухвалює постанову про притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Постанова направляється до виконавчої служби, яка відкриває провадження і блокує рахунки. У висновку, банківські рахунки можуть блокуватися через несплату штрафу за рішенням суду, але аж ніяк не на основі звернень ТЦК та СП.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар