Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
04 травня 2024
16,2 °C
ясно

Новини

Вінниця
Патрульні допомогли пенсіонерам замінити пробите колесо автомобіля у Вінниці
05 жовтня 2023, 14:55
Патрульні допомогли пенсіонерам замінити пробите колесо автомобіля у Вінниці

4 жовтня у Вінниці двоє пенсіонерів намагалися полагодити пошкодження автомобіля Lanos, однак усі спроби зійшли нанівець. Згодом небайдужі викликали патрульних, які й допомогли літнім людям.

“Вчора вдень у поліцію зателефонувала жінка, яка на перехресті вулиць Пирогова та Гоголя помітила припаркований автомобіль Lanos. Інспектори під’їхали на місце події, щоб з’ясувати, що трапилося. На момент прибуття поліцейських небайдужі перехожі відштовхали Lanos із перехрестя, щоб він не заважав проїзду інших автомобілів”, - йдеться у повідомленні.

Біля легковика побачили 85-річного чоловіка та 82-річну жінку. Вони пояснили, що пошкодили колесо, та попросили у патрульних про допомогу.

“З багажника їхньої автівки охоронці порядку дістали запасне колесо, домкрат та необхідні інструменти. Пошкодження автомобіля усунули в найкоротший термін. Пенсіонери подякували патрульним за допомогу, а ми ж, своєю чергою, дякуємо людям, які проходили повз та пропонували свою допомогу вже нам”, - додали у патрульній поліції.

https://www.facebook.com/watch/?v=284731234528093

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар