Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
06 травня 2024
20,2 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Отримав поштою «товару» на пів мільйона гривень. У Вінниці затримали наркоторговця
06 червня 2023, 18:16
Отримав поштою «товару» на пів мільйона гривень. У Вінниці затримали наркоторговця
  • Вінницька поліція затримала 28-річного чоловіка, у якого вилучили пів кілограма психотропів. Тепер йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Поліція зупинила вінничанина одразу після отримання ним посилки із забороненими речовинами. Як розповів начальник Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, під час огляду знайшли 400 грамів психотропу «Альфа PVP» та 100 грамів амфетаміну.

Вдома у затриманого оперативники вилучили ізоляційні стрічки, електронні ваги та інші речі, які він планував використати для виготовлення закладок.

 

— Як з’ясувалось, фігурант підшукував постачальників через Телеграм-канали. Надалі отримані через пошту психотропні речовини зловмисник фасував за місцем проживання та відправляв кур’єром в інші регіони України, — зазначають в обласному главку. — Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 500 тисяч гривень.

Чоловіка посадили у слідчий ізолятор. Наразі йому оголосили підозру та вирішують питання про обрання запобіжного заходу. Вилучені речовини направили на експертизу.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар