Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
21,7 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
Олексій Скрипаченко написав рок-пісню про війну і кохання
31 липня 2023, 20:36
Олексій Скрипаченко написав рок-пісню про війну і кохання

36-річний вінничанин із вадами зору, член місцевого осередку Українського товариства сліпих Олексій Скрипаченко написав вже понад сотень пісень. Кілька із них присвячені війні.

Останньою нещодавно була оприлюднена пісня Олексія Скрипаченка в стилі альтернативного року «На головах». Як і значна частина композицій виконавця, вона присвячена коханню. Але паралельною патріотичною сюжетною лінію проходить й те, що «нашу землю не віддамо ворогам!»

 

-Пісню «На головах» я поки що не презентував широкій публіці, тобто на концерті. Оприлюднив її лише на власному каналі. Підготував іще одну пісню про війну з цікавим текстом, але тільки готуюся записати її на студії, – розповів Олексій Скрипаченко.   

Співак виступав «на розігріві» відомих хіп-хоперів, а також співав на фестивалях різного масштабу. Олексій Скрипаченко зняв із командою декілька аматорських кліпів. В 2016 році випустив альбом, який складався із 13 пісень. Він був записаний на студії, але не для комерційного розповсюдження.  Водночас виконує замовлення на складання композицій, в тому числі й закордонні.        

 

– Почав писати пісні у стилі реп лише в 22 роки. Вважалося, що це дуже пізно. Складаю пісні не лише рокові, але й в практично будь-якому стилі: поп, рок, реп тощо. Прагну стати універсальним автором текстів. А ось музику до них замовляю у різних композиторів, останнім часом місцевих, – продовжує вінничанин. 

Окрім музичної творчості, у вільний час Олексій Скрипаченко спілкується із росіянами у чат-рулетці, обговорює гострі питання. Має чималу аудиторію, яка із цікавістю спостерігає за його стрімами і прямими ефірами. Під час стрімів Олексій включає власні пісні, і глядачі дають переважно позитивні відгуки.      

  

 

-Із росіянами ми спілкуємося переважно на тему війни і різниці між нашими народами. Вони називають нас братами, а потім хочуть нас знищити, хоча б словесно. Натомість я пояснюю, що ми – різні, – каже Олексій Скрипаченко.

Ознайомитись із творчістю Олексія Скрипаченко можна на його каналі:

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар