Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 березня 2024
15,1 °C
небольшой дождь

Новини

Вінниця
Оголосили художній конкурс для підлітків «Вінниця у коміксах». Мальопис переможця опублікують
23 березня 2023, 15:49
Оголосили художній конкурс для підлітків «Вінниця у коміксах». Мальопис переможця опублікують

У Вінниці проводять художній конкурс для підлітків. Дітям пропонують створити комікс про рідне місто та стати автором друкованої збірки. Персонажем може бути будь-хто з видатних персоналій минулого, які залишили значний внесок у формуванні громади.

Долучитися до міського конкурсу “Вінниця у коміксах” можуть діти віком 12-15 років. Учасники мають подати на розгляд журі свої авторські творчі роботи у жанрі коміксу, виконані в будь-якій художній техніці, на яких буде зображено визначні місця Вінниці, її архітектурні памʼятки та персонаж, який символізує місто або міг би в перспективі стати його символом (зокрема вигаданий герой). Персонажем може бути й будь-хто з видатних персоналій минулого, що залишили значний внесок у формуванні громади.

Метою конкурсу є популяризація туристичних принад Вінниці, а також виховання у дітей патріотизму та розвиток творчого потенціалу. Захід проводитиметься у двох номінаціях: професіонали (учні мистецьких шкіл та студій) та аматори. Роботи повинні бути виконані без допомоги батьків або педагогів, а текст не повинен містити ненормативну лексику.

Відбір та оцінювання робіт журі у першому відбірковому турі проходить з 10 по 15 квітня. Другий тур заплановано на 10-15 травня. Результати конкурсу оприлюднюються на офіційних вебресурсах Вінницької міської ради, Visit Vinnytsia, “Офіс туризму Вінниці” та на сайтах партнерів конкурсу. Інформацію про результати учасники отримують після 25 травня на електронну адресу, вказану в анкеті.

Для участі у першому турі потрібно відправити свої твори на електронну адресу bibliofan.com@gmail.com до 10 квітня включно. Всі деталі конкурсу “Вінниця у коміксах” можна дізнатися за посиланням.

Оголосили художній конкурс для підлітків «Вінниця у коміксах». Мальопис переможця опублікують

 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар