Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 квітня 2024
17,6 °C
ясно

Новини

Вінниця
Офіс туризму Вінниці запрошує відвідати цілющі джерела Поділля
11 серпня 2023, 00:40
Офіс туризму Вінниці запрошує відвідати цілющі джерела Поділля

Офіс туризму Вінниці запрошує на новий екскурсійний тур "Чудодійні та цілющі джерела Поділля". Туристична поїздка відбудеться 19 серпня за маршрутом: Вінниця - Літин - Сатанів - Вінниця. У ній гідеса Оксана Роздорожнюк покаже й розкаже не тільки про джерела і водні курорти Подільського краю, а й про цікаві місця, будівлі і навіть диких тварин, які тут мешкають.

У Літині учасники екскурсії дізнаються про історію цього містечка і відвідають джерело Пресвятої Богородиці, відоме вже понад 150 років силою своєї води. А наступна зупинка - це Сатанів на Хмельниччині, де діє бальнеологічний курорт з мінеральними водами. Там учасники екскурсії оглянуть залишки Сатанівського замку, православний жіночий Свято-Троїцький монастир оборонного типу, збудований у стилі бароко, Костел Святої Трійці, а також давню синагогу, зведену з каменю ще на початку XVI століття.

Окрім цього туристи зможуть прогулятися по невеликому ландшафтному парку "Сатанівська перлина" і відвідати парк хижаків "Арден" - найбільший в Україні реабілітаційний центр, де у природних умовах живуть врятовані дикі звірі: бурі ведмеді, вовки, лисиці, благородні олені і європейські сарни, - інформують організатори.

Офіс туризму Вінниці запрошує відвідати цілющі джерела ПоділляОфіс туризму Вінниці запрошує відвідати цілющі джерела Поділля

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар