Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
28 жовтня 2024
15,6 °C
переменная облачность

Новини

Вінниця
"Ми тимчасово живі": противнику злили інформацію про українських виробників БПЛА – Мартин Брест
28 жовтня 2024, 12:09
"Ми тимчасово живі": противнику злили інформацію про українських виробників БПЛА – Мартин Брест

"Чиновник у погонах, який наказав зробити цю зведену таблицю – вбив людей", – попереджає військовослужбовець

Окупанти отримали в своє розпорядження зведені таблиці українських виробників безпілотних апаратів з усією необхідною інфомрацією – прізвищами людей, адресами підприємств, фото і характеристиками БпЛА. Російськими пабліками "гуляє" презентація на більше ніж 50 сторінок.

Про це повідомив ветеран АТО та військовослужбовець, причетний до виробництва військової техніки Мартин Брест.

"Просто у нас держчиновники не вміють в текст. Їм тре зробити презентацію, нєпрємєнно поменше тексту, побільше картинок й інфографік. А, і "корпоративний стиль", в смислє фон цвєта хакі і шрифти без засічок. Тризубів, тризубів побільше. Презентацію зробили, ну і вона опинилася у противника", – написав він у соцмережах.

Військовий попередив, що сам факт того, що презентація зараз опинилась у публічних групах означає, що у противника вже є більш свіжа версія цих даних.

"А ви всі пам'ятаєте, хто саме збирав інфу в кінці літа та на початку осені, да? Значить звідти вона теж вже злита. І саме страшне: ми знали, що так вийде. Нікого з нас це не здивувало. І якщо прилетить – не здивує. Будь який виробник ОВТ (озброєння та військової техніки – ред.) знає, що перший, хто зіллє його – це замовник", – попередив військовослужбовець.

І резюмував: "Той чиновник в погонах, хто наказав зробити оцю зведену таблицю – вбив людей. Просто вони ще тимчасово живі. Просто ми ще тимчасово живі".

 

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар