Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
29 березня 2024
10,0 °C
дождь

Новини

Вінниця
Молоду жінку судять за крадіжки продуктів у Вінниці. Загрожує термін від 5 до 8 років
28 лютого 2023, 15:19
Молоду жінку судять за крадіжки продуктів у Вінниці. Загрожує термін від 5 до 8 років

У Вінниці залишили під вартою 27-річну жінку, яку звинувачують у крадіжках з магазинів. Адвокат просив відпустити підсудну під домашній арешт, де на неї чекають троє дітей. 

17 лютого вінничанка викрала продуктів з магазину майже на 3,5 тисячі гривень. Харчів на понад 2 тисячі гривень планувала винести і наступного дня, але її зупинив охоронник. 

За словами прокурора, до міського суду стосовно підозрюваної спрямовано ще кілька обвинувальних актів за аналогічні злочини. До того ж, переконував, що після внесення застави та звільнення з-під варти через два дні украла знову. Адвоката просив застосувати до жінки м’якший запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Указував, зокрема, на те, що вона має трьох дітей.

Заслухавши учасників процесу, колегія суддів вирішила залишити ухвалу міського суду, якою вінничанку взято під варту, без змін.

Жінку підозрюють у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, та замаху на кримінальне правопорушення. Якщо вину доведуть, їй загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар