Довідник твого міста
це безкоштовно і ефективно!
Укр
02 травня 2024
21,1 °C
пасмурно

Новини

Вінниця
МОБІЛЬНІ ПУНКТИ ОБІГРІВУ ПРАЦЮВАТИМУТЬ НА ВІННИЧЧИНІ ПРИ ПОХОЛОДАННІ
21 грудня 2023, 02:54
МОБІЛЬНІ ПУНКТИ ОБІГРІВУ ПРАЦЮВАТИМУТЬ НА ВІННИЧЧИНІ ПРИ ПОХОЛОДАННІ

Силовики та надзвичайники провели спільні тренування при загрозі виникнення форс-мажорів на дорогах

У разі погіршення погодних умов на Вінниччині готові розгорнути мобільні пункти обігріву. Також заготовили достатню кількість матеріалів для посипання доріг та підготовили спецтехніку. Про це сьогодні на брифінгу розповів начальник Управління дорожнього господарства ОВА Артем Войтович

До осінньо-зимового періоду 2023-2024 років на Вінниччині на дороги загального користування заготовили 70 тисяч тонн фрикційних матеріалів, 4,7 тисяч тонн солі, та 62.5 тонн пально-мастильних матеріалів. Також до роботи готові 386 одиниць техніки на дорогах загального користування та стільки ж на вулицях і дорогах комунальної власності.

«Органи місцевого самоврядування та виконавчої влади спільними зусиллями створили резерв протиожеледних сумішей, солі та пально-мастильних матеріалів. Також затверджено Порядок взаємодії підрозділів при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій на дорожній мережі області. А у разі необхідності розгортатимуться мобільні пункти обігріву», - зазначив Артем Войтович.

Також Артем Войтович повідомив, що у жовтні цього року в області силовики та надзвичайники провели спільні тренування при загрозі виникнення ситуацій, що можуть ускладнити рух на дорогах.

Задля уникнення ускладнення руху на дорогах області проводитиметься моніторинг, а у разі виникнення надзвичайних ситуацій вчасне реагування на них. В період погіршення погодних умов відбуватиметься патрулювання дорожніх ділянок, що мають підвищений трафік та є потенційно небезпечними для дорожного руху. А пасажирам та перевізникам попередньо повідомлятимуть про загрози на дорогах та зміну маршрутів екстреної медичної допомоги.

Фото та відео
Коментарі: 0
Додати коментар

Додати коментар